Wat is gedeeld versus privé luchthavenvervoer?

0
45

Als je niet de exorbitante prijs van een privétransfer wilt betalen en je zorgen maakt over je CO2-impact, dan is een gedeelde transfer een fantastische keuze. Het kan zijn dat u langer op de luchthaven moet wachten als u een gedeelde transfer gebruikt, aangezien andere passagiers in een apart vliegtuig aankomen.

Zodra u op de luchthaven aankomt, wordt u naar uw hotel begeleid en net buiten afgezet. Een taxi van schiphol luchthaven taxi of een bus is geen probleem als je eenmaal op je vakantieplek bent. Het is mogelijk dat andere gasten voor u worden opgehaald en afgezet op het resort als u in dezelfde auto rijdt.

Als u een stoel boekt in een gedeelde shuttle, deelt u de auto waarschijnlijk met andere passagiers. Hierdoor is dit meestal de meest kosteneffectieve keuze. Met een gedeelde shuttle zijn de reistijden vaak langer en worden de ophaaltijden meestal bepaald door de transferaanbieder. Een shuttle delen met andere passagiers is ideaal voor personen met een beperkt budget en die het niet erg vinden om hun voertuig met andere mensen te delen. Als u met een feest, familie of voor zaken reist en u liever met uw eigen auto naar uw bestemming brengt, kan een

0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here